Colecțiile Opoczno nominalizate pentru premiile Perlele ceramicii pe anul 2013

Șase colecții ale mărcii Opoczno au fost nominalizate pentru premiul „Perlele ceramicii UE 2013”. Redactorii revistei „Wokół Płytek Ceramicznych” au ales, pentru a zecea oară, cele mai frumoase colecții de plăci ceramice de pe piața polonă.

Nu mai puțin de șase colecții ale mărcii Opoczno au fost nominalizate pentru premiile Perlele ceramicii de anul trecut. Binecunoscuta și populara colecție Misty Stone a fost nominalizată la categoria plăci de gresie, în timp ce colecția Sahara a fost numită una dintre cele mai bune colecții de plăci universale. Și cele patru colecții noi ale Opoczno au fost nominalizate: Black&White, Cuban Cube, Color Connection la categoria plăci de faianță și gresie, iar French Touch la categoria plăci de faianță.

Ne bucurăm să aflăm că colecțiile Misty Stone și Sahara au fost recunoscute încă o dată de clienții noștri, și ne mândrim cu nominalizările noilor noastre colecții: Black&White, Cuban Cube, Colour Connection și French Touch. Ideile utilizate în cadrul acestor colecții sunt într-adevăr unice și revoluționare, în special în cazul colecției Colour Connection, care combină ceramica cu sticla, după cum subliniază Anna Wiśniak, manager de produs Opoczno.

Juriul competiției a decis să premieze colecția Colour Connection pentru combinația unică a două materiale diferite. Una dintre trăsăturile principale ale colecției constă în ornamentele alcătuite din motive geometrice frumos compuse și în modul inovator de a combina ceramica cu suprafață mată și sticla lucioasă. Schemele de culori rafinate atrag și ele atenția clienților. Colecția se poate dovedi cea mai potrivită pentru bucătării și băi, dar și pentru spații publice de mari dimensiuni.

 

 

  • Black&White

  • Colour Connection

  • Cuban Cube

  • French Touch

  • Sahara

  • Vintage