Opoczno, o Marcă de înaltă reputație în concursul PremiumBrand din 2013

Marca Opoczno, liderul producătorilor de plăci ceramice din Polonia, a primit titlul de Marcă de înaltă reputație în urma sondajului PremiumBrand din 2013

Marca Opoczno a primit titlul de Marcă de înaltă reputație.

PremiumBrand 2013 este un sondaj la nivel național, efectuat pe un grup de consumatori care evaluează patru caracteristici ale unui produs și declară că acesta este: „durabil”, „recomandabil”, „rentabil” și „funcțional”.

Sondajul PremiumBrand a fost realizat începând din anul 2006. Proiectul oferă o bună perspectivă asupra reputației de care se bucură mărcile individuale în rândul clienților și al companiilor din mediul de afaceri. Reputația este sondată datorită importanței din ce în ce mai mari a acestui concept în afaceri. Așteptările pe care un consumator contemporan le are de la o marcă sunt foarte complexe și includ – pe lângă nivelul înalt al calității – implicarea în urmărirea unor valori mai profunde, precum comportamentul etic sau conștientizarea aspectelor de mediu. Sondajul PremiumBrand este organizat de MMT Management și desfășurat de Dom Badawczy Maison.